Als jouw verlangen groot genoeg is, is ieder doel haalbaar

Als jouw verlangen groot genoeg is, is ieder doel haalbaar

Heb jij een doel of misschien wel meerdere doelen in je leven?

Zou jij ook iets ontzettend graag bereiken?

Misschien heb jij al het idee dat je er alles voor doet om dit doel te halen of denk je juist dat dit voor jou een onmogelijke taak is. Wellicht vind je het doel te groot of acht jij jezelf niet capabel genoeg en daarom vergeet je het maar weer snel.

Vaak doen we onszelf geloven dat een bepaald doel wat we voor ogen hebben niet haalbaar is. We denken dat het doel te groot is, te moeilijk of zelfs onmogelijk. Het lijkt voor anderen misschien weggelegd maar als het om jezelf gaat lijkt het een ver van je bed show.

Maar hoe zit het dan eigenlijk met al die andere mensen?

Waarom doen zij wel grootse dingen, vallen ze wel 20 kilo af, rennen ze de marathon, staan ze op een podium voor 100 man, hebben ze de baan van hun dromen of voelen ze zich wel gelukkig.

Heb jij je weleens afgevraagd hoe dit mogelijk is? 

Jij kent vast en zeker wel iemand die iets heeft of doet wat jij ook graag zou willen. Wat maakt dat deze persoon wel op de plek van bestemming is en jij niet?

Dat zal ik je vertellen……

Het gaat namelijk helemaal niet over hoe groot of klein jouw doel is. Het heeft er niets mee te maken of een doel makkelijk te behalen is of onmogelijk lijkt. Maar het heeft er alles mee te maken hoe graag jij je doel ècht wilt halen.

Hoe groot is het verlangen en wat heb je ervoor over? 

Het gaat erom dat jouw verlangen zo groot is dat je er alles voor over hebt om dit te bereiken. Heb jij beperkende gedachtes over hetgeen je wilt bereiken zal je eerst hiermee aan de slag moeten.  Je zult je bewust moeten worden van de gedachtes die je beperken, en deze vervolgens ombuigen naar helpende gedachtes. Gedachtes die je gaan helpen om dichter bij jouw doel te komen. Je zult als het ware nieuwe overtuigen over jezelf moeten creëeren om zo te kunnen komen waar je wilt zijn. Een stuk zelfonderzoek is in deze uiterst belangrijk.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat als je halverwege je doel toch afhaakt, jouw doel niet te groot is, maar het verlangen om het doel te behalen te klein. Je laat je te gemakkelijk van de kaart schuiven en geeft naar mijn idee te snel op.

De kunst is om 1 keer meer op te staan nadat je gevallen bent.

Zou jij wel wat hulp kunnen gebruiken om eens te onderzoeken wat jou nu werkelijk van je doel(en) afhoud, waarom je hetgeen wat jij zo graag in je leven wilt niet bereikt?

Ik kan je hier zeker bij helpen.

begin met het aanvragen van een gratis gesprek waarin we samen kunnen kijken wat het nu is waar jij nu daadwerkelijk naar verlangt en wat jou onbewust tegenhoud dit te bereiken.

klik hier op de link om een gratis gesprek met mij in te plannen

Gratis e-book

 

 

Volg of like me
EMAIL
FACEBOOK
LINKEDIN

Een reactie plaatsen