Workshop en training

Ben jij in staat om zelfbewuste keuzes te maken die bijdragen aan jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes?

Weet jij welke eigenschappen jij wel of niet bezit om goede zelfbewuste keuzes te maken? Ben jij in staat jouw grenzen aan te geven? Wat is het belang van de regie voeren over jouw eigen leven? hoe zorg je er voor dat men jouw respecteert zoals je bent? Hoe kom je erachter of de keuzes die je maakt, keuzes zijn die goed zijn voor jou en niet voor een ander ? Hoe maak je zelfbewuste keuzes die bijdragen aan jouw geluk en succes?

Na deze workshop …

 • Weet jij welke eigenschappen je nodig hebt om zelfbewuste keuzes te maken.
 • Weet jij welk van deze eigenschappen jij al bezit.
 • Ben je (beter) in staat jouw grenzen aan te geven.
 • Ken je het verschil tussen keuzes maken vanuit het hoofd of vanuit je gevoel.
 • Weet je wat de regie voeren over je eigen leven inhoud.
 • ervaar je hoe belangrijk eigen keuzes maken is voor jouw geluk en succes.

 

Voor wie:iedereen die (nog beter) zelfbewuste keuzes wil maken voor meer persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Locatie:In house bij organisaties of op externe locaties.

Wat komt aan bod?

 • Wat komt er bij kijken om zelfbewuste keuzes te kunnen maken.
 • Welke eigenschappen zijn van belang om zelfbewuste keuzes te maken.
 • Welke beperkende overtuigingen heb jij als het gaat om eigen keuzes maken.
 • contact maken met jouw gevoel en verlangens.
 • Wat houd de regie voeren over jouw leven in.
 • interactiviteit

Review:

Randa is een prachtige warme vrouw die coacht vanuit haar hart. Met haar doortastende vragen, haar open houding en haar bars-ervaring is ze iemand om aan te raden!

Heb je interesse in deze workshop?

Neem dan contact met mij op via info@b-incharge.nl of bel naar 06-41953345.

 

 

Randa begrijpt goed wat haar klanten voelen

Ik heb inmiddels 2 maak je hoofd leeg sessies gehad bij B-inCharge en ik heb er al behoorlijk wat baat bij gehad. Mijn hoofd voelde na beide sessies na een paar dagen werkelijk ‘leeg’ aan. Het voelde lichter, alsof in minder aan mijn hoofd had. Randa is heeft een warme, vriendelijke persoonlijkheid, gezellig en eerlijk.… Read more “Randa begrijpt goed wat haar klanten voelen”

Perdiep

Het voelt nu al minder chaotisch

Bedankt lieve Randa voor de hoofdleegmaaksessie, heerlijk ontspannen geworden en hopelijk gaat het nu weer wat beter met mij en vooral met mijn hoofd. Laat die maar eens lekker leeg blijven en de goede kant op gaan denken. Het voelt nu al minder chaotisch. Je bent echt een lieve schat.

Simone

Ik voel me zekerder

Ik heb een coachingstraject van 6 sessies gedaan bij Randa. Toen ik binnenkwam was ik heel onzeker, zat veel in mijn hoofd, was negatief en had een lage eigenwaarde. Ik wilde heel graag erbij horen en aardig gevonden worden door mensen. Door de coachingsessies merk ik echt verandering. Ik voel me zekerder, sta steviger in … Read more “Ik voel me zekerder”

Elvira

Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.

Via Facebook kwam ik op de pagina van B-incharge. Eigenlijk was ik wanhopig. Ik wist het niet meer. Ik wist ook niet meer hoe ik eruit moest komen. Toen ik zag dat B-incharge in Waddinxveen zat heb een mail gestuurd. Na het gratis intake gesprek wat gelijk al goed voelde heb ik besloten om te… Read more “Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.”

Ze geven wat meer rust en inzicht

Tijdens een zware en bijna ondraaglijke periode waarin ik mijn partner heb verloren, was daar Randa. Een onbeschrijflijk lieve vrouw met een warm hart. We kenden elkaar wat oppervlakkig, maar toch trok ze zich mijn emotionele toestand ontzettend aan en nam zich voor om mij te steunen met alles wat in haar vermogen lag. Randa… Read more “Ze geven wat meer rust en inzicht”

Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.

Ik ben Nicolette een vrouw van 38 jaar. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik last had van weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ik ben hoog gevoelig en voel emoties en sferen erg goed aan. Door deze eigenschap was ik snel overprikkeld en vermoeid. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik weet dat zij… Read more “Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.”