Workshop en training

Ben jij in staat om eigen keuzes te maken die bijdragen aan jouw eigen geluk en zakelijk succes?

Weet jij welke eigenschappen jij wel of niet bezit om goede eigen keuzes te maken? Ben jij in staat jouw grenzen aan te geven? Wat is het belang van de baas over jouw eigen leven zijn? hoe zorg je er voor dat men jouw respecteert zoals je bent? Hoe kom je erachter of de keuzes die je maakt, keuzes zijn die goed zijn voor jou en niet voor een ander ? Hoe maak je eigen keuzes die bijdragen aan jouw geluk en succes?

Na deze workshop …

 • Weet jij welke eigenschappen je nodig hebt om eigen keuzes te maken.
 • Weet jij welk van deze eigenschappen jij al bezit.
 • Ben je (beter) in staat jouw grenzen aan te geven.
 • Ken je het verschil tussen keuzes maken vanuit het hoofd of vanuit je gevoel.
 • Weet je wat de baas over je eigen leven inhoud.
 • ervaar je hoe belangrijk eigen keuzes maken is voor jouw geluk en succes.

 

Voor wie: iedereen die (nog beter) eigen keuzes wil maken voor meer eigen geluk en zakelijk succes.

Locatie:In house bij organisaties of op externe locaties.

Wat komt aan bod?

 • Wat komt er bij kijken om eigen keuzes te kunnen maken.
 • Welke eigenschappen zijn van belang om eigen keuzes te maken.
 • Welke beperkende overtuigingen heb jij als het gaat om eigen keuzes maken.
 • contact maken met jouw gevoel en verlangens.
 • Wat houd de de baas over jouw leven in.
 • interactiviteit

Review:

Randa is een prachtige warme vrouw die coacht vanuit haar hart. Met haar doortastende vragen, haar open houding en haar bars-ervaring is ze iemand om aan te raden!

Heb je interesse in deze workshop?

Neem dan contact met mij op via: info@b-incharge.nl of bel naar 06-41953345.

 

 

Randa geeft je het gevoel dat je gehoord wordt

sinds ik begin februari ben begonnen bij Randa  met een hoofd leeghaal sessie en hierna het coaching traject ben aangegaan, ben ik bewuster geworden van mijn lichaam en de manier van nadenken. Ze laat me in een positieve zin anders nadenken. waardoor de rest waar over ik mij in het begin druk over  maakte of… Read more “Randa geeft je het gevoel dat je gehoord wordt”

R.

Keuzes maken, je denkt dat is niet zo moeilijk toch?!

Nou dat valt dus hartstikke tegen wanneer je er achter komt dat je eigenlijk nooit keuzes voor jezelf maakt en dat blijkt dat je je altijd in keuzes laat leiden door invloeden van andere  of door omstandigheden. Tot dit inzicht komen was al een openbaring de handvatten van Randa helpen enorm. De ongedwongen sfeer en… Read more “Keuzes maken, je denkt dat is niet zo moeilijk toch?!”

Abigail Leising

De workshop is leuk, leerzaam en gezellig!

Op 24 oktober heb ik een workshop gevolgd bij Randa, het ging over keuzes maken zodat je zelf je eigen leven kan leiden. Wat was het spannend om een workshop te volgen terwijl je bij totaal onbekenden je hart  uitstort. Dacht ik. Maar wat was het fijn om verschillende inzichten te krijgen. Alle cursisten waren… Read more “De workshop is leuk, leerzaam en gezellig!”

Mirelle

Randa is een geweldige coach!

Randa is een geweldige coach! Tijdens onze sessies hebben zich zoveel dingen voorgedaan in mijn leven, dat we steeds weer ad hoc een nieuw probleem moesten zien te verwerken. Randa reageerde daarop zeer deskundig en flexibel. Randa heeft pit en heeft een grote overtuigingskracht. Ik vind dit haar grote kracht. Daardoor ga je ook ècht… Read more “Randa is een geweldige coach!”

Ilse Verloop

Randa begrijpt goed wat haar klanten voelen

Ik heb inmiddels 2 maak je hoofd leeg sessies gehad bij B-inCharge en ik heb er al behoorlijk wat baat bij gehad. Mijn hoofd voelde na beide sessies na een paar dagen werkelijk ‘leeg’ aan. Het voelde lichter, alsof in minder aan mijn hoofd had. Randa is heeft een warme, vriendelijke persoonlijkheid, gezellig en eerlijk.… Read more “Randa begrijpt goed wat haar klanten voelen”

Perdiep

Het voelt nu al minder chaotisch

Bedankt lieve Randa voor de hoofdleegmaaksessie, heerlijk ontspannen geworden en hopelijk gaat het nu weer wat beter met mij en vooral met mijn hoofd. Laat die maar eens lekker leeg blijven en de goede kant op gaan denken. Het voelt nu al minder chaotisch. Je bent echt een lieve schat.

Simone

Ik voel me zekerder

Ik heb een coachingstraject van 6 sessies gedaan bij Randa. Toen ik binnenkwam was ik heel onzeker, zat veel in mijn hoofd, was negatief en had een lage eigenwaarde. Ik wilde heel graag erbij horen en aardig gevonden worden door mensen. Door de coachingsessies merk ik echt verandering. Ik voel me zekerder, sta steviger in … Read more “Ik voel me zekerder”

Elvira

Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.

Via Facebook kwam ik op de pagina van B-incharge. Eigenlijk was ik wanhopig. Ik wist het niet meer. Ik wist ook niet meer hoe ik eruit moest komen. Toen ik zag dat B-incharge in Waddinxveen zat heb een mail gestuurd. Na het gratis intake gesprek wat gelijk al goed voelde heb ik besloten om te… Read more “Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.”

Ze geven wat meer rust en inzicht

Tijdens een zware en bijna ondraaglijke periode waarin ik mijn partner heb verloren, was daar Randa. Een onbeschrijflijk lieve vrouw met een warm hart. We kenden elkaar wat oppervlakkig, maar toch trok ze zich mijn emotionele toestand ontzettend aan en nam zich voor om mij te steunen met alles wat in haar vermogen lag. Randa… Read more “Ze geven wat meer rust en inzicht”

Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.

Ik ben Nicolette een vrouw van 38 jaar. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik last had van weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ik ben hoog gevoelig en voel emoties en sferen erg goed aan. Door deze eigenschap was ik snel overprikkeld en vermoeid. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik weet dat zij… Read more “Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.”