Individuele coaching

 

 

Herken je dit?

 • Je vind het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Dus zeg je te vaak ja (terwijl je dat helemaal niet wilt).
 • Je vindt het lastig om jouw grenzen aan te geven, dus gaan die anderen elke keer weer over jouw grenzen heen. En daar ben je helemaal klaar mee.
 • Je bent bang om afgewezen te worden, en daardoor ga je iedereen pleasen. En dat wil je niet langer.
 • Je staat altijd voor iedereen klaar, maar zelf durf je nooit om hulp te vragen.
 • Je hebt altijd het gevoel dat je niet goed genoeg bent, hoe je ook je best doet.
 • Je vindt het lastig om je eigen keuzes te maken en jouw eigen mening te uiten, omdat je bang bent voor de negatieve reacties van anderen.
 • Je hebt last van veel negatieve gedachtes en je weet niet hoe je dit zelf kunt veranderen.

 

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je in staat bent om wél je eigen keuzes te maken: die goed voelen voor jou (ook al voelen ze misschien niet goed voor een ander)?
 • je wél je eigen mening durft te geven, zonder dat je bang bent daar meteen op afgerekend te worden?
 • je weer in contact komt met jouw gevoel en jouw verlangens, zodat je beter weet wat jezelf wilt?
 • je je niet langer laat overrulen door anderen?
 • je wél goed jouw grenzen kunt aangeven, omdat jij beseft dat je net zo belangrijk en waardevol bent als ieder ander?
 • je stopt met het pleasen van je omgeving, en gaat doen waar jij zélf blij en gelukkig van wordt?

 

Ben jij er klaar voor?

Wil jij weer genieten van je eigen leven? Omdat je weer de baas bent over je eigen leven? Wil jij het vanaf nu anders aanpakken?

Dan nodig ik je van harte uit om in te stappen in mijn 1 op 1 coachingstraject. Dit mooie en effectieve traject bestaat uit 6 sessies van elk 1,5 uur.

De kosten voor dit traject bedragen € 500,- als je in 1 keer betaalt. Betalen in 4 termijnen is ook mogelijk: dan betaal je € 150,- per termijn.

Weer de baas over je eigen leven

We gaan samen op zoek hoe je weer de baas kunt worden over je eigen leven. Hoe komt het dat jij nu niet het leven leidt wat jij diep van binnen zo graag wilt? Wat houdt jou nu nog tegen?

Ik ben van mening dat wanneer je eenmaal inziet waarom je iets doet en waar het vandaan komt, je dit makkelijker kunt veranderen. Dit gaan we doen door middel onze gesprekken. Daarnaast geef ik je verschillende oefeningen, zodat je meer inzicht krijgt in je eigen doen en laten. Ik heb hiervoor allerlei mooie en effectieve tools die ik kan inzetten. Afhankelijk van jouw situatie kies ik de juiste oefeningen voor je uit.

Wat levert het je op?

Aan het eind van dit traject ga jij naar huis met:

 • Meer vertrouwen in jezelf, zodat je in staat bent om zelf je eigen keuzes te maken.
 • Meer power om de dingen te doen waar jij blij van wordt. Om je eigen mening te uiten, en voor jezelf te gaan staan.
 • Meer kracht om je minder druk te maken om wat anderen van je vinden. Je zult je steeds minder laten leiden door je omgeving.
 • Betere grenzen: je zult merken dat je steeds beter je eigen grenzen tijdig kunt aangeven.
 • Beter contact met je eigen gevoelens en behoeften. Je zult steeds beter weten wat jezelf wilt (en hier ook naar handelen).
 • Een beter gevoel: je zult steeds beter in je vel zitten. En veel meer zin hebben om de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Wat vraag ik van jou?

 • Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met de dingen die je niet aanstaan.
 • Je bent bereid de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en om uit je comfortzone te stappen.

Ga jij deze uitdaging samen met mij aan?
Neem dan gerust contact met mij op via: 06-41953345] of info@b-incharge.nl

Weten wat anderen ervan vonden?

Randa geeft je het gevoel dat je gehoord wordt

sinds ik begin februari ben begonnen bij Randa  met een hoofd leeghaal sessie en hierna het coaching traject ben aangegaan, ben ik bewuster geworden van mijn lichaam en de manier van nadenken. Ze laat me in een positieve zin anders nadenken. waardoor de rest waar over ik mij in het begin druk over  maakte of… Lees meer “Randa geeft je het gevoel dat je gehoord wordt”

R.

Randa is een geweldige coach!

Randa is een geweldige coach! Tijdens onze sessies hebben zich zoveel dingen voorgedaan in mijn leven, dat we steeds weer ad hoc een nieuw probleem moesten zien te verwerken. Randa reageerde daarop zeer deskundig en flexibel. Randa heeft pit en heeft een grote overtuigingskracht. Ik vind dit haar grote kracht. Daardoor ga je ook ècht… Lees meer “Randa is een geweldige coach!”

Ilse Verloop

Ik voel me zekerder

Ik heb een coachingstraject van 6 sessies gedaan bij Randa. Toen ik binnenkwam was ik heel onzeker, zat veel in mijn hoofd, was negatief en had een lage eigenwaarde. Ik wilde heel graag erbij horen en aardig gevonden worden door mensen. Door de coachingsessies merk ik echt verandering. Ik voel me zekerder, sta steviger in … Lees meer “Ik voel me zekerder”

Elvira

Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.

Via Facebook kwam ik op de pagina van B-incharge. Eigenlijk was ik wanhopig. Ik wist het niet meer. Ik wist ook niet meer hoe ik eruit moest komen. Toen ik zag dat B-incharge in Waddinxveen zat heb een mail gestuurd. Na het gratis intake gesprek wat gelijk al goed voelde heb ik besloten om te… Lees meer “Ik heb geleerd dat de keuze die ik maak vanuit mezelf altijd goed is.”

Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.

Ik ben Nicolette een vrouw van 38 jaar. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik last had van weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ik ben hoog gevoelig en voel emoties en sferen erg goed aan. Door deze eigenschap was ik snel overprikkeld en vermoeid. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik weet dat zij… Lees meer “Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.”