Over mij

Je hebt altijd een eigen keuze

Waarom ik doe wat ik doe

Mijn visie

Ik vind dat iedereen het recht heeft op een eigen leven, en ik pleit ervoor dat we deze naar eigen behoefte mogen invullen. Het is ons bestaansrecht als je het mij vraagt.

Ik ben ervan overtuigd dat je helemaal geen jarenlange therapie nodig hebt, als je maar de juiste hulp krijgt. Als je de juiste inzichten en tools krijgt, die je zelf elke dag weer kunt gebruiken. Zo kun je de keuzes maken vanuit jouw eigen gevoel. Zodat jouw keuzes goed voelen voor jezelf.

Mijn missie

Ik ben Randa, persoonlijk coach. Ik help vrouwen om hun eigen keuzes te maken. Hun eigen gevoel serieus te nemen. De moed te hebben om voor zichzelf op te komen. Voor zichzelf te gaan.

Voordat ik B-inCharge begon heb ik op zich leuke banen gehad. Het waren alleen geen banen waar ik mijn mening kon geven, mijn gevoelens kon uiten. Het waren banen waar ik me vooral gevangen voelde en niet mezelf kon zijn. Hier werd ik niet gelukkig van.

Mijn gevangenis

Vanuit mijn opvoeding werd alles voor mij bepaald, waardoor ik het gevoel had dat ik gevangen zat. Het voelde alsof mijn volledige vrijheid was ontnomen. Ik kon en mocht mezelf niet zijn: Het voelde enorm verstikkend. Ook op latere leeftijd was ik hierdoor niet in staat om mijn eigen keuzes te maken. Het gevolg? Ik kreeg een hele, hele zware burn-out. Ik moest wel hulp zoeken. Want hier kwam ik in mijn eentje niet uit.

Mijn ontdekkingsreis

Deze hulp werd uiteindelijk het begin van een ontdekkingsreis naar mezelf. Naar wie ik nu werkelijk was, wat mijn verlangens en behoeftes waren, en waar ik wel gelukkig van werd. Ik leerde eindelijk mijn grenzen aangeven. Assertiviteitstraining, lezingen, workshops en boeken over persoonlijke ontwikkeling? Ik kon er niet genoeg van krijgen.

Mijn grootste eyeopener was dat je je altijd zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt in het leven. En dat je ook echt altijd een eigen keuze hebt!

Door dit ook zelf toe te passen in mijn eigen leven, kreeg ik beetje bij beetje, stapje voor stapje het vertrouwen in mijzelf weer terug. Eindelijk kon ik gaan staan voor mezelf en was ik in staat om mijn eigen keuzes te maken. Door goed voor mezelf te zorgen kon ik juist beter voor een ander zorgen. Deze nieuwe kijk op het leven werd de nieuwe basis van mijn leven.

Mijn waarom

Deze ontdekkingsreis naar mezelf bleek ook de ontdekking van mijn levensmissie: om andere vouwen te helpen hun eigen keuzes te maken en ze in te laten zien dat zij dit 100% waard zijn. Daarom ben ik in 2017 B-inCharge gestart. Dit is mijn waarom.

Mijn meisjesdroom is een opvanghuis voor jongeren: om hen te laten voelen dat ook zij er toe doen. Om hen te geven wat ik ooit heb gemist. En ik weet zeker dat ik die droom ga waarmaken. Want de eerste stappen zijn gezet.

 

altijd een eigen keuze

Als je me zou kennen zou je weten dat………

… ik een grote liefde heb voor sneakers
… ik de grootste koukleum ben
… als het regent ik wél echt smelt
… ik hou van eten, maar niet van koken
… ik altijd zeg waar het op staat
… je mij altijd wakker mag maken voor Sushi
… ik heel spiritueel ben en toch met beide benen op de grond blijf staan
… dat ik hou van filosoferen

sneakers

Wil je me beter leren kennen? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Dit is wat anderen over me zeggen:

Randa is een doorzetter. Zorgzaam en een gevoels mens. Ze is trouw met haar hart op haar tong. En als ze iets doet, dan gaat ze er helemaal voor!

Een onbeschrijflijk lieve vrouw met een warm hart.

Randa geeft je volledige aandacht, oordeelt niet en respecteert je als persoon. Zij is een zeer liefdevol persoon, een echte mensen mens.