Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden.

Ik ben Nicolette een vrouw van 38 jaar. Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik last had van weinig eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ik ben hoog gevoelig en voel emoties en sferen erg goed aan. Door deze eigenschap was ik snel overprikkeld en vermoeid.

Ik ben bij Randa terecht gekomen omdat ik weet dat zij een goede coach is. Ik heb verschillende coaching gesprekken en behandelingen bij Randa gehad.

Randa heeft mij geleerd om meer van mezelf te houden. Mensen en situaties die niet goed voelen of negatieve energie geven, los te gaan laten. Mensen toe te laten die mijn waarde inzien en dat ook waarderen. Dus vooral gericht op zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ik heb door coaching gesprekken en access bars behandelingen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelt. Ik voel mij veel energieker, positief en maak mij veel minder druk om mensen of dingen die om mij heen gebeuren. Ik heb het gevoel volledig mezelf te kunnen zijn, zonder daar iets van iemand wat aantrekken. Het is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het is een fantastische ervaring. Mede met hulp van deze geweldige coach Randa.

Ik heb Randa ervaren als een getrainde professional. Zij geeft je volledige aandacht, oordeelt niet en respecteert je als persoon. Zij is een zeer liefdevol persoon, een echte mensen mens. Zij gaat samen met jou opzoek naar de knelpunten in je leven. Zij is ondersteunend en positief. Je bent zelf verantwoordelijk voor het proces maar met deze professionele begeleiding, ben je bij Randa op het juiste adres. Ik kan iedereen aanraden een traject voor coaching te volgen bij Randa.

Volg of like me
EMAIL
FACEBOOK
LINKEDIN